Baciul Sibian – Sector 2 Bucuresti

Termeni si conditii 

1. Prevederi generale
Site-ul baciulsibian.ro este proprietatea STROIE BACIUL SI BACITA SRL, Cod Unic de Înregistrare 44980372   (denumita in continuare “Baciul Sibian”) si utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale utilizatorului precum si ale clientului (consumatorul, cumparatorul). Vanzator si operator al operatiunilor online este Baciul Sibian.
Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea contact de pe site.
Orice raport stabilit prin achizitionarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.baciulsibian.ro este reglementat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul si clientul admit sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania. Orice produs si serviciu oferite prin acest site, se adreseaza persoanelor fizice care le achizitioneaza in folos propriu fara scop de revanzare. Baciul Sibian nu are nici o obligatie sau raspundere rezultata ca urmare a revanzarilor succesive de produse si/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului Baciul Sibian. 
Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comertului electronic (Legea nr. 365/2002) si ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta (O.G. nr. 130/2000).

2.  Operatorul site-ului
Operatorul site-ului www.baciulsibian.ro este STROIE BACIUL SI BACITA SRL, Cod Unic de Înregistrare 44980372  

3. Utilizarea site-ului/ Politica generala
Informatiile text / foto prezente pe baciulsibian.ro au rol informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Constant, putem interveni la retete si aspectul produselor pentru a le imbunatati, iar imaginile de pe site pot ramane neactualizate o perioada de timp. In cazul in care doriti ca produsul comandat sa fie identic vizual, va invitam in magazinul nostru din Cora (centrul comercial Esplanada) Sector 2. 

Comenzile plaste pe site vor fi onorate in 2-3 zile lucratoare. In cazul in care nu mai avem in stoc un produs anume, va vom suna pentru a va comunica acest lucru. Produsele comercializate sunt conforme normelor legale, comercializate cu toate autorizatiile necesare. Produsele nu pot fi returnate. In cazul in care sunteti nemultumit de produsele noastre sau constatati o problema, ne puteti contacta telefonic sau pe email pentru a remedia problema sau aveti dreptul de a va adresa organelor competente pentru solutionare.  

4. Confidentialitatea Datelor

Datele dumneavoastra vor fi folosite strict pentru livrarea produselor si pentru acordarea premiilor in cazul in care organizam concursuri cu premii. Pentru mai multe informatii despre confidentialitate, va invitam sa verificati pagina GDPR & Cookies. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa fie sterse din baza noastra de date, va rugam sa ne trimiteti un email in acest sens. 

5. Actualizarea termenilor si conditiilor

Ne rezervam dreptul de a actualiza aceasta pagina atunci cand consideram ca este cazul si cand apar modificari in politica firmei noastre. Continuarea navigarii pe acest site inseamna acceptul dumneavoastra a termenilor si conditiilor care ne guverneaza afacerea.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la magazin