Baciul Sibian – Sector 2 Bucuresti

DULCEATA BACITEI DIN FRUCTE DE PADURE

DESCRIERE PRODUS

Ingrediente: mure, zmeura, zahar.

Preparat cu 50.5g de fructe pentru 100g produs finit.

STF 1/2017;                  Produs pasteurizat

Temperatura recomandata de pastrare 5-25*C

Dupa deschidere se va pastra la frigider si se va consuma in aproximativ 30 zile.

Informatii nutritionale medii/100g produs

Valoarea energetica: 222.2kcal/929.8kj. 

Lipide 0g, din care acizi grasi saturati 0g, glucide 55.6gr., din care zaharuri 51.5 gr., fibre 2.5 gr., proteine 0gr., sare 0.004 gr.

NU CONTINE CONSERVANTI

19.00 lei

DE RETINUT:

Pretul este pe bucata

🤗 Selectati cantitatea dorita:

-
+

Transport cu flota noastra in Bucuresti / Ilfov

*la comenzi de min. 250 lei (comenzi mai mici 19 lei)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DULCEATA BACITEI DIN FRUCTE DE PADURE”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Descopera si alte produse BaciulSibian care consideram noi ca iti vor place la nebunie!

DULCEATA BACITEI DIN FRUCTE DE PADURE

19.00 lei

DE RETINUT:

Pretul este pe bucata

🤗 Selectati cantitatea dorita:

-
+

Transport cu flota noastra (2-3 zile lucratoare) in Bucuresti / Ilfov

 

DESCRIERE PRODUS

Ingrediente: mure, zmeura, zahar.

Preparat cu 50.5g de fructe pentru 100g produs finit.

STF 1/2017;                  Produs pasteurizat

Temperatura recomandata de pastrare 5-25*C

Dupa deschidere se va pastra la frigider si se va consuma in aproximativ 30 zile.

Informatii nutritionale medii/100g produs

Valoarea energetica: 222.2kcal/929.8kj. 

Lipide 0g, din care acizi grasi saturati 0g, glucide 55.6gr., din care zaharuri 51.5 gr., fibre 2.5 gr., proteine 0gr., sare 0.004 gr.

NU CONTINE CONSERVANTI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DULCEATA BACITEI DIN FRUCTE DE PADURE”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Descopera si alte produse BaciulSibian care consideram noi ca iti vor placea la nebunie!

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la magazin